Onderhoud

Onze werkplaats biedt de mogelijkheid om uw voertuig in topconditie te houden. Onderhoud en reparatie aan lichte en zware bedrijfswagens is onze core business. Naast drie garagebruggen beschikken wij over een garageput waar volledige trekkers incl. opleggers van service kunnen worden voorzien.

Naast afleverbeurten bieden wij tegen scherpe prijzen beurten en apk (licht & zwaar). Betrouwbaarheid van uw bedrijfswagen is onze grootste zorg, tijd is immers geld in deze branche.
Onze technici hebben kennis van diverse merken, deze diversiteit zorgt ervoor dat wij dan ook nooit ‘nee’ verkopen.

Probleemgevallen onderweg kunnen wij van dienst zijn met onze eigen bergingsservice. Door deze flexibiliteit kunt u ervan op aan dat u snel weer op weg bent.

De onderdelen die wij gebruiken zijn origineel of after-market, deze keuze kunnen wij u bieden aangezien wij een niet merkgebonden bedrijf zijn. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten.

Van regulier onderhoud tot diepgaande elektrische storingen, wij zijn in staat alles in eigen huis voor u op te lossen.

Geen verrassingen! Communicatie met de cliënt zorgt ervoor dat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent en dus niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Reparatie

Regulier onderhoud vrijwaart een bedrijfswagen niet van onvoorziene problemen, door tijdige controles kunnen we veel voor zijn. Het kan tegenzitten en techniek is nooit feilloos. Ook voor deze problemen zijn wij het aanspreekpunt. Reparaties worden na diagnose besproken met de cliënt om tot een oplossing te komen.

Wij bieden u de garantie dat ons kennis niveau niet onder doet voor dat van de merkgebonden garages. Wat wij u wel kunnen garanderen is een fors lager bedrag op uw factuur, een groot voordeel van een universeel garagebedrijf.

APK

RDW ErkendOnze APK keurmeesters kunnen uw voertuig volgens de richtlijnen keuren, dit zorgt ervoor dat u voertuig altijd in veilige conditie verkeerd. De mogelijkheid bestaat dat er uit de keuring reparaties volgen, deze worden uiteraard altijd overlegd met de cliënt.

Een eerlijk advies en veiligheid staan bij ons voorop. Wij kunnen u de eventuele gebreken ook laten zien, deze transparantie geeft u en ons een vertrouwelijke blik op de situatie.

Opbouw chassis / cabine

De bedrijfswagensector is zeer divers en vraagt om aanpassingsvermogen. Met onze jarenlange kennis, motivatie en relaties kunnen wij alle mogelijke wensen met betrekking tot opbouw realiteit maken.

  • koel / vriestranssport
  • inbouw dubbelcabine
  • opleggers / bakwagens
  • kranen / hefinstallaties
  • laadkleppen
  • etc.

Vraag naar de mogelijkheden.

 

Diagnose

Huidige voertuigen beschikken over ontelbare computers en regelmodules. Om eventuele storingen op te sporen is diagnose apparatuur onmisbaar. Onze werkplaats maakt gebruik van de volgende systemen:

Texa Diagnostics

Dit systeem biedt mogelijkheden om verregaande diagnose te stellen aan een grote diversiteit voertuigen.

IDC4 is much more

Snap-on Diagnostics

Snap-on biedt de gelegenheid om mobiel diagnose te stellen. Een ideale partner om op locatie problemen vast te kunnen stellen.

Gebruik van deze apparatuur zorgt voor snelle en gerichte diagnose wat onnodig zoeken naar problemen overbodig maakt.

BedrijfsWagens Schijndel

Duinweg 16
5482 VR Schijndel

Tel: 073-5478042
Fax: 073-5478185
Mob: 06-24115999
Mob: 06-54925990

Routebeschrijving

RDW Erkend

Bovag